POLITICA SITULUI ALBERTA FASHION

In rindurile urmatoare va prezentam modalitatiile de lucru de pe acest site.

Politica noastra de confidentilitatea este descrisa mai jos.Orice schimbari ale acesteia va vor fi aduse la cunostiinta imediat prin intermediul paginii de internet.

Pentru o livrare cit mai prompta a produselor comercializate de noi , cat si a informatiilor puse la dispozitia d-voastra va solicitam urmatoarele date: nume, prenume, numar de telefon, domiciliu, adresa de e-mail si adresa de livrare. Datele acestea vor fi folosite pt.a onora livrarile,pt. a va tine la curent cu noutatiile aparute , pt. a obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori sau pt.a ne ajuta sa imbunatatim sau sa dezvoltam acest site.

Toate aceste date vor fi folosite pentru preluarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii site-ului.Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati la e-mail office@albertafashion.ro . In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 15 de zile de la data facturii, numai daca produsul nu a fost distrus de catre dvs. sau purtat. Noi va putem inlocui produsul cu un alt produs, din acelasi model sau cu un alt model cu o valoare apropiata. Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa office@albertafashion.ro sau sa ne sunati la tel 0744482890,tel/fax: 0268-417030 si sa ne prezentati motivul pentru care doriti sa schimbati produsul. Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la adresa:

S.C MIHCAM CONFECTII S.R.L . , Str.9MAI Nr.4, ScA, Ap 2.

CUI:RO 265656246
Localitatea .Brasov, Jud.Brasov, Romania.
Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

Nu puteti returna un produs purtat, taiat sau cu alte defecte majore. Noi ne asiguram ca produsele noastre sa ajunga la dvs. in cele mai bune conditii si in conformitate cu toate standardele de calitate. Pentru orice alte intrebari sau reclamatii contactati-ne la office@albertafashion.ro.

DESPRE PRODUSELE NOASTRE

1. Noi incercam sa facem tot posibilul ca pozele produselor noastre sa corepunda cat mai bine cu cele din realitete( culoare, detalii material sau cusaturi etc.) . Totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare: intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

2. Toate masurile sunt aproximative( pot aparea in cazuri speciale diferente per circumferinta de1,5-2cm), pentru ca fiecare produs are anumite particularitati. Totusi, noi am incercat sa respectam, pe cat posibil, dimensiunile din tabel

3. In momentul introducerii datelor,incercam sa va oferim cat mai multe detalii referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri,iar durata livrarii, sa fie cat mai precisa.

4.Preturile de vanzare ale produselor pot avea o valoare oscilanta din cauze obiective sau subiective. Preturile includ TVA

5. Exista posibilitatea ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice.

6.Pentru a sti ce marime vi se potriveste aveti la dispozitie o pagina care va indruma cum sa va luati masurile si un tabel in care sa vedeti la ce masura va incadrati.

7.Daca nu va incadrati la nici o marime din tabel aveti la dispozitie pagina:MARIMI PERSONALIZATE

CONDITII DE LIVRARE

1.Cititi cu atentie conditiile de livrare inainte de a face o comanda. Prin folosirea acestui site si lansarea de comenzi online se intelege ca sunteti de acord cu toate conditiile si modalitatiile de lucru mentionate in aceste pagini. . Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa office@albertafashion.ro.

2.Preturile de vanzare ale produselor pot avea o valoare oscilanta din cauze obiective sau subiective. Preturile includ TVA.

3. Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Toate comenzile vor fi onorate in ordinea primiri lor si in limita stocului disponibil.

4.Pt comenzi mari (angro) va rugam sa consultati rubrica VANZARI ANGRO

5.Cum cumparati produsele: a. Cand lansati o comanda catre situl nostru noi va preluam comanda in ordinea primiri lor,analizam felul comenzi (ce s-a comandat, daca ati introdus toate datele necesare onorari comenzi,daca produsul respectiv mai este pe stoc) b.Daca v-ati decis ce produs vreti sa comandati urmatorul pas ar fi sa identificati la ce marime va incadrati din tabelul „despre marimi” c.Dupa ce ati identificat si marimea urmeaza sa ne transmiteti un mail sau sa ne sunati la numarul de tel/fax afisat la „Contact”.

6. Comanda poate fi refuzata din urmatoarele motive: – produsul comandat nu este pe stoc; -erori in datele furnizate despre produs sau date insuficiente despre locul unde trebuie sa ajunga coletul,pret eronat etc.

7. Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda.

8. Orice disputa intervenita intre Albertafashion si client, va fi solutionata pe cale amiabila sau de un tribunal de arbitraj .

9. Noi am depus toate eforturile pentru a va descurca cit mai usor pe acest site. Daca vor aparea sincope in functionare vom incerca sa le remediem si sa imbunatatim cit mai repede posibil acest site.

10. Atunci cand este cazul, puteti returna coletele primite conform conditiilor de la rubrica „Politici de returnare”.

PLATA

1. Plata se poate face deocamdata in momentul primiri coletului.La o data ulterioara( pe care o vom anunta din timp) vom implementa si un serviciu de plata prin card bancar.

2. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului, sau numai valoarea produselor, daca optati pentru plata transportului la destinatie

3.In cazul vanzarilor angro este bine sa ne contactati si telefonic pt. a reglementa anumite detalii,vezi VANZARI EN-GROSS

POLITICI DE RETURNARE

1. In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 15 de zile de la data facturii, numai daca produsul nu a fost distrus de catre dvs. sau purtat.

2.Noi va putem inlocui produsul cu un alt produs, din acelasi model sau un alt model cu o valoare apropiata. Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa office@albertafashion.ro sau tel/fax 0268417030 si sa ne prezentati motivul pentru care doriti sa schimbati produsul.

3.Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la adresa:

S.C MIHCAM CONFECTII S.R.L . , Str.9MAI Nr.4, ScA, Ap 2.

CUI:RO26565245
Localitatea .Brasov, Jud.Brasov, Romania.
4.Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

5.Nu puteti returna un produs purtat, taiat sau cu alte defecte majore. Noi ne asiguram ca produsele noastre sa ajunga la dvs. in cele mai bune conditii si conform cu toate standardele de calitate

6.Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.

7.Pentru orice alte intrebari sau reclamatii contactati-ne la office@albertafashion.ro.

GENERALITATI

1.Noi am depus toate eforturile pentru a va descurca cit mai usor pe acest site. In cazul aparitiei unor sincope in functionare vom incerca sa le remediem si sa imbunatatim cit mai repede posibil acest site.Daca aveti sugesti sau reclamatii cu privire la acest site nu ezitati sa ne scrieti, va asigur ca tot ceea ce merita luat in considerare va fi analizat si folosit pt a imbunatatii serviciile pe care ti le oferim.Noi nu uitam ca daca ai vizitat acest site si ai citit aceste randuri te numeri printre posibili nostri clienti si parerea ta conteaza pt. noi!!

2.. Pentru mai multe detalii privind folosirea informatiilor furnizate de dumneavoastra va rugam sa consultati primele fraze ale „Politicii sitului”.

3. Nu suntem raspunzatori pentru neplacerile care pot interveni in urma folosirii oricarei informatii de pe acest site.

4. Toate drepturile ne apartin. Folosirea site-ului sau a continutului sau de catre oricine, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul detinatorului de drept al sitului este interzisa.

5. Orice disputa intervenita va fi solutionata :

a) pe cale amiabila.

b) de un tribunal de arbitraj.

c) de instanta judecatoreasca competenta din localitatea furnizorului.